top of page

Start Buzzing

Jij maakt het product. Wij zorgen voor de Buzz.

Ervaringen en aanraders van vrienden en familie maken veel meer indruk dan welke advertentie dan ook. Daarom geloven wij in de kracht van word-of-mouth, oftewel mond-tot-mondreclame. Voor ondernemers die meer in de kracht van hun product geloven dan in betaalde reclame is er ‘Start Buzzing’. Hiermee vergroot je de zichtbaarheid van jouw product. Wij zetten het uit aan potentiële klanten die er graag over praten. Zo realiseer je een groot bereik zonder ongeloofwaardige reclameteksten.

Maak kennis met onze Buzzer community

Bij Buzzer gebruiken we een alsmaar groeiend panel van nano-influencers, met ruim 35.000 leden in de categorie Koken & Eten. Dit zijn onze ‘Buzzers’, consumenten die hebben aangegeven nieuwe food producten te willen testen. Zij maken kennis met jouw product. Ze proberen het uit en delen hun ervaring met vrienden en kennissen. Zowel in gesprekken met hun vrienden als op social media zorgen zij voor de ‘buzz’ die jouw product nodig heeft. Wij maken onze Buzzers enthousiast voor jouw product en motiveren ze om erover te praten om het bereik te maximaliseren.

statistics.png
Buzzer-gebruikers-users
Buzzer-campaign-preferences

Wij staan voor je klaar. Give us a Buzz!

Te mooi om waar te zijn? Veel vage termen en cijfers? Gaat je bullshit-alarm rinkelen? Wij zijn er om al je vragen te beantwoorden. Als je wilt weten hoe we het aanpakken, hoef je alleen maar te bellen. Of te mailen, natuurlijk. Elk product is anders, net als de wensen van onze klanten. Daarom bespreken we graag eens met je hoe we jouw product een succes maken. Alles geheel vrijblijvend uiteraard.

Echte meningen

Via onze community komt je product in contact met betrokken consumenten die graag hun ervaring met anderen delen. In tegenstelling tot gesponsorde grote influencers vertellen Buzzers over échte ervaringen met een product. En, het is vele malen goedkoper.
 

Groot bereik

Buzzers die jouw product aanbevelen boosten je bereik. Wij zorgen dat ze op een leuke manier kennis- maken met jouw product. Op hun eigen sociale netwerk delen ze hun ervaring. Zo bereik je niet alleen je eigen doelgroep, maar ook hun vrienden en kennissen.
 

Voor elke situatie

Of je nou al in de schappen ligt, je online verkoop verder wilt helpen, of maar een bescheiden voorraad hebt, wij adviseren je graag over het juiste plan voor jouw situatie. Wij passen de campagne aan naar wat het beste werkt om jouw product onder de aandacht te brengen. 
 

bottom of page